Psihomodo Pop z novim singlom

‘AKO ŽELIŠ BITI MOJA’

Iz Psihomodo Pop delavnice prihaja nov singel ‘Ako želiš biti moja’, ki najavlja izid studijskega albuma, katerega so ustvarjalci najavili že z objavo singla konec lanskega leta ‘Sve če biti u redu’.

Ljubezen je večna inspiracija mnogim umetniškim dušam, dilemo, komu podariti srce, so Psihomodo Pop priredili na svojevrsten način.

Ta pesem je zelo ‘Psihomodovska’. Prišla je zelo naravno. Ko smo posneli vse demo posnetke za novi album, smo posneli še demo za to pesem, nastala je v enem dnevu. V tej pesmi se najbolj sliši Tigranovo igranje bobnov. Videospot je režiral Mare Milin, ki je posnel svojevrsten hommage Tigranu, izražen skozi enostavno, ljubezensko pesem’, pravi Davor Gobac.’

Pod pesem se v celoti podpisuje Davor Gobac, produciral jo je Srđan Sekulović- Skansi. Pod mastering se je podpisal Stuart Martin, s katerim so Psihomodo Pop sodelovali že pri prvem singlu ‘Sve če biti u redu’, ter na albumu iz leta 2014, poimenovanem‘Ćiribu Ćiriba’

 Priprave za veliki koncert ’30 GODINA ZMAJA’ so v polnem teku, 2. junija na Šalati v Zagrebu pričakujemo večer vrhunske zabave s Psihomodo Pop in gosti.

Foto: FB profil skupine