Kombinacija Let 3 in TBF z novim singlom

Zanimiva kombinacija napoveduje koncert Antivalentinovo v zagrebu

‘Izgubljeni’ je eden najbolj ikoničnih singlov skupine Let 3, ki se je globoko zažrl v rock podzavest. Reški rockerji so tik pred Antivalentinovim žurom združili moči z Mariachi bendom ‘El Combo’ ter TBF kolektivom in nastala je priredba legendarnega komada ‘Izgubljeni’!

Antivalentinovo je rock žurka, ki bo letos že tretje leto napolnila veliko dvorano Dom Sportova v Zagrebu, na mini festivalu, ki nosi delovni podnaslov ‘Ništa ljubav, Karentinovo svuda’ bo prvič nastopil slovenski bend – Demolition Group, istega večera bodo na oder stopili še TBF, Edo Maajka in LET 3.


Kdo so Izgubljeni? Po besedah glasbenikov, ta naziv pripada vsem, ki se ne identificirajo z vsakodnevno družbeno realnostjo ter namesto tega razmišljajo o nekih drugih svetovih, ki jih najrajši vzpostavljajo s tem, da se ukvarjajo z umetnostjo.

‘Zelo sem zadovoljen s sodelovanjem, bilo je povsem naravno, spontano, inspirativno. V glasbenem in kulturološkem smislu nam je LET 3 vedno bil pojem izvirnosti in kreativnosti. Čutim, da si z njimi delimo velik del te ideje, tudi mi si želimo živeti v boljšem svetu – tam kjer se nahajajo ‘Izgubljeni’, tam smo se našli…’ pravi Saša Antić iz TBF-a.

Singel ‘Izgubljeni’ feat. TBF bo objavljen na novem EP-ju skupine Let 3, skupaj z nedavno objavljenim singlom ‘Tišu’.