Plavi orkestar pripravlja prvovrstni spektakel

Še tri dni do velikega koncerta v Stožicah

Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, se na veliko veselje mnogih oboževalcev v četrtek, 15. februarja v okviru turneje ‘Everblue’ ponovno vrača v Slovenijo. Koncert bo sneman, rezultat pa bomo poslušali na prvem ‘live’ albumu skupine.

Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak  bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo.

Plavi orkestar prihaja v Stožice  z vrhunskim avdio – vizualnim spektaklom, ki ga podpisuje Skymusic produkcija.

Prvič v Sloveniji bomo priča prvovrstni avdio – vizualni produkciji s katero sodelujejo največja imena svetovne glasbe, od Robbieja WilliamsaRihanne, do J.Lo.

Gost skupine bo David Kotnik, veliki zmagovalec natečaja Radia 1, Bodi Zvezda. Davidu se bodo na ta večer izpolnile velike sanje – na velikem odru bo nastopil s svojimi idoli!

Kot predskupina Plavemu orkestru bo nastopil Žiga Rustja s spremljevalno skupino.

Za vas in vaše najdražje so na voljo še zadnje vstopnice za koncert, dobite jih na bližnjem Petrol BS ali na Eventim.si.

Poglejte si live video z aktualne turneje ‘Everblue’, posnet v Sarajevu, ‘Kad ti ljubav ime prozove.’

Objavjamo še časovnico koncerta, spoštovane obiskovalce pa organizator naproša, da na koncert pridejo pravočasno, ter se vnaprej pozanimajo o možnostih parkiranja. LPP obvešča vse uporabnike, da so vožnje ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačne.

  • Blagajna v Stožicah je odprta na dan koncertaod 18. ure
  • Vrata za obiskovalce se odpro ob18.30 uri,
  • Začetek koncerta je ob20. uri,
  • Predviden zaključek koncerta je ob23.30 uri.