Mlada hrvaška zasedba Pravila Igra predstavlja novo skladbo

Hrvaška skupina Pravila igre je na pohodu po regiji, z novim singlom »Kako nam stvari stoje« pa se končno predstavljajo tudi v Sloveniji!

Mlada zagrebška skupina Pravila igre dela s polno paro in je vse bolj popularna v regiji. Lani so prejeli prestižno hrvaško nagrado Cesarica za najboljšo pop pesem in so trenutno najbolj iskana mlada skupina s hrvaške pop scene. Kamorkoli pridejo, polnijo dvorane in klube in imajo že več kot 100 milijonov ogledov na YouTubu ter več kot 70.000 fanov na družabnih omrežjih. S privlačnim pevcem Ivanom Penezićem, je ta muzikalna peterka izdala novi single z naslovom »Kako nam stvari stoje«, drugi po vrsti, s katerim najavljajo nov album. Prvi singel z naslovom »Muška suza« pa je že pred tem požel velik uspeh pri poslušalkah in poslušalcih v regiji.

Ti mladi fantje se poleg odlične glasbe, ukvarjajo tudi s humanitarnim delom in ne pozabljajo na svoje občinstvo, ki ne more prihajati na koncerte. Ravno zato so prvo javno izvedbo pesmi “Kako nam stvari stoje” odigrali v prostorih Društva oseb s cerebralno in otroško paralizo v Zagrebu. Simpatični mladi fantje pa so se s tem singlom odločili predstaviti tudi slovenskemu občinstvu. Tej mladi in privlačni skupini v glasbenem življenju »stvari dobro stojijo« in po novem delajo na temu tudi v Sloveniji. Po slovenski premieri pesmi na najbolj poslušani radijski postaji, so fantje dejali: »Srečni smo, da smo lahko delili svojo glasbo z vsemi, ki jo razumejo in jo imajo radi. Glasba nas je povezala v prekrasno ljubezen po celi regiji. Uživamo v temu.« Ker pa je ta predstavitev tedaj sovpadla z Dnevom žena, so na radiju z gentlemansko galantnostjo podarili mini koncert in tudi cvetje nekaterim sodelavkam radija.

Le teden dni po objavi novega spota za pesem »Kako nam stvari stoje« na YouTube, so konstantno v ogledih, kar se jim prej ni dogajalo. »Ponavadi so nam po treh dneh porasta ogledov ti začeli opadati, saj se  ves čas pojavljajo novi spoti in zanimivosti. Nam pa trend ni padel niti po 10 dneh in se za to zahvaljujemo našemu občinstvu,« je dejal Ivan Penezić iz skupine Pravila igre.

»Prebili smo mejo 100.000 ogledov na YouTube v le 7 dneh. Naš novi single »Kako nam stvari stoje« pa ima danes že skoraj 300.000 ogledov,« sporočajo fantje na družabnih omrežjih.