Še mesec dni do koncerta Rag´n´bone Man v Hali Tivoli

Še točno en mesec nas loči do spektakularnega koncerta enega in edinega Rag’n’Bone Man, ki bo v okviru evropske turneje #GrandeResrveTour nastopil v ljubljanski Hali Tivoli.

Rag’n’Bone Man (www.ragnbonemanmusic.com) bo v okviru turneje Grand Reserve Tour nastopil v dvajsetih evropskih mestih, na veliko veselje številnih slovenskih oboževalcev, pa bo ljubljansko Halo Tivoli obiskal 5. maja 2018. Predstavljal bo pesmi s svoje večkrat platinaste plošče Human, med njimi tudi naslovno skladbo Human in uspešnico Skin.

Kdo je Rag’n’Bone Man?

Njegov največji hit Human je v Franciji že dosegel diamantno naklado, v osmih državah pa platinasto. Na lestvici European Airplay se je na vrhu lestvice obdržal pet tednov,  prvo mesto je dosegel tudi na glasbeni platformi iTunes in še v 48 državah po svetu.

Izjemen uspeh hita Human ni naključje, saj Rag’n’Bone Man že več let brez predaha nastopa na odrih po vsem svetu. Začel je kot petnajstletnik in repal predvsem v svojem rojstnem kraju Uckfield v Angliji. Šele ko ga je oče spodbudil, naj začne nastopati v lokalnih blues klubih, je poleg repanja odkril tudi svoj pevski talent. Kombinacija obojega ga je naredila drugačnega, kar so opazili tudi pri hip-hop skupini The Rum Comitee, ki je redno nastopala v londonskem Brixtonu. Sodelovanje in nastopanje z njimi, mu je prineslo prepoznavnost, ki jo je nadgradil z dvema EP izdajama Blues Town in Wolves and Disfigured. Presenetljivo je, da je kljub temu, da je bil novinec na sceni, hitro pridobil zvesto publiko, ki ga danes spremljala praktično na vsakem koncertu.

Naslovnica plošče Human (Columbia Records, 2017)

Do sedaj je Rag’n’Bone Man prejel že dve glasbeni nagradi BRIT in postal prvi izvajalec, ki je v enem letu dobil tako nagrado za novinca leta, kakor tudi nagrado po izboru britanskih glasbenih kritikov. Razprodal je turneje po Angliji in drugod po Evropi, med drugim je na koncertih v legendarni dvorani O2 Brixton Academy v Londonu, nastopil kar tri večere zapored. Videli smo ga tudi v številnih televizijskih šovih kot so The Graham Norton Show, Comic Relief, Later with Jools Holland, The Jimmy Fallon Show, and The Ellen DeGeneres Show.

5. maja 2018 se tudi v Ljubljani obeta koncert, ki bo razveselil njegove oboževalce. 

VSTOPNICE so v prodaji na www.eventim.si ter na vseh Eventimovih prodajnih mestih