Duhovi v placu od Dan D

Medtem, ko Dan D snemajo muziko, ki so jo predstavili na seriji izjemno dobro obiskanih koncertov, so se v njihovem placu v Novem mestu naselili Duhovi.

Brez skrbi, nič jim ne bo hudega, saj so to Duhovi, nov rock bend, ki ga je ustanovil Boris Bele, dolgoletni vodja legendarnih Buldožerjev. Sestavljajo ga še trije vrhunski glasbeniki; Luka Vehar na solo kitari, Miklavž Ašič – Miki na bas kitari in Žiga Kožar za bobni. Aprila bodo pri založbi Croatia Records izdali svoj prvi album z naslovom Dobri duhovi prošlosti, katerega glasba ima korenine v bluesu, r&bju in rock’n’rollu. Producent je bil Borut Činč, Beletov stari prijatelj in sodelavec pri Buldožerjih. Ovitek in video sta delo zagrebškega umetnika Daliborja Barića.

Duhovi bodo 20. aprila ob 20:00 prvič nastopili pred publiko v placu skupine Dan D v Novem mestu. To bo hkrati tudi predstavitev novega albuma Dobri duhovi prošlosti in prvega singla Tvoja mama to radi. Verjetno ni treba poudarjati, da gre za res posebno priložnost z odlično muziko in dobro družbo.

Protokol je enak kot za koncerte Dan D – na mail info@dan-d.net sporočite, kdo ste in koliko mest želite rezervirati. Natančnejše napotke dobite v potrditvenem mailu. Ker je za nastop veliko zanimanja, pohotite s prijavo!