Foto: Mike Coppola/Getty Images
Paul McCartney bo 7. septembra izdal 17. album. Naslovil ga je Egypt Station, po eni od svojih slik. Na nov album nekdanjega Beatla bosta vključena že lansirana singla Come on to me in I don’t know.

Pesmi je priznani in priljubljeni glasbenik snemal med Los Angelesem, Londonom in Sussexom, skupaj s producentom Gregom Kurstinom (Adele, Sia, Beck, Foo Fighters), pod eno od štirinajstih pesmi pa se je podpisal producent Ryan Tedder.

Na LP-ju bo, potrjeno, moč slišati tudi Happy without you (akustično meditativno pesem o zadovoljstu preteklega dne), People want peace, intrumentalno uvodno Station I in zaključno Station II, ter suito Despite repeated warnings.

https://paulmccartney.lnk.to/EgyptStation

McCartney je pred kratkim z odmevnim mini koncertom v liverpoolskem pubu presenetil oboževalce. Z Jamesom Cordenom, gostiteljem Carpool karaok, sta se odpravila na ikonično “vožnjo spominov” po Liverpoolu, vrhunec pa je bilo presenečenje za obiskovalce lokalnega puba, ki so bili deležni “A hard day’s night,” “Ob-La-Di, Ob-La-Da,” “Love me do,” “Back in the U.S.S.R” in”Hey Jude” v izvedbi Paula in njegovega dolgoletnega spremljevalnega banda.