PARNI VALJAK s predskupinama John F. Doe in Fire Skulls 12. oktobra 2018 na Škofjeloškem gradu

Koncert skupine Parni Valjak, v sklopu festivala Pisana Loka napovedan za 31. avgust na Škofjeloškem gradu, je prestavljen na 12.oktober 2018. Skupina Parni Valjak se je tako odločila po strokovnem mnenju zdravnikov, da zdravljenje po operaciji pevca Akija Rahimovskega še podaljšajo. Zasedba se v Škofjo Loko sicer vrača po dvajsetih letih. 

Koncert ene izmed najpopularnejših pop-rock skupin nekdanje Jugoslavije – PARNI VALJAK, se bo zgodil na idilični lokaciji vrta škofjeloškega gradu. Postregel bo z bogatim programom, ki bo vključeval njihove največje uspešnice Ugasi me, Zagreb ima isti pozivni, U prolazu, Sve još miriše na nju, Zastave, Samo da znaš in mnoge druge. Samo letos je skupina na hrvaških glasbenih nagradah Porin prejela kar tri nagrade, in sicer Porin za najboljši live album »Live in Pula«, Porina za naj produkcijo »Live in Pula«, in Porina za najboljšo izvedbo z vokalom. Po razprodanih koncertih v Areni Pula, splitskem Spaladiumu, varaždinski Areni, ljubljanskih Stožicah ter več kot 40-letni karieri so še vedno polni energije, zanosa in noro zaljubljeni v svojo zvesto publiko.

Pred Parnim valjkom bosta nastopili dve zasedbi – domači Fire Skulls in blejski rokerji John F. Doe. Slednji so pred kratkim izdali EP-ploščo, za jeseni pa napovedujejo izid albuma.

VSTOPNICE

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih mojekarte.si in preko spleta .

Že kupljene vstopnice ostanejo veljavne za nov datum. V primeru, da se koncertana ta datum ne morete udeležiti, lahko vstopnice vrnete, kjer ste jih kupili in prejeli boste povrnjeno kupnino. To je mogoče storiti do 12.8.2018. Prav tako bodo podaljšali možnost nakupa EarlyBird vstopnic po ceni 19,90€ do 1.9.2018, zagotovite si jih lahko na vseh prodajnih mestih mojekarte.si po Sloveniji.

Organizator koncerta: Agencija Koncerti