Pestro dogajanje v Tobačni

Potem ko je Tobačna čez poletje postala ena od osrednjih točk družabnega življenja v prestolnici, nič ne kaže, da bo po poletju tam kaj manj priložnosti za večerne pobege.

Ta teden se na in ob veliki oder pod zvezdami vrača festival URBANO DEJANJE (21-25/8), ki bo ob kopici najrazličnejših kreativnih vsebin ponudil vrhunski glasbeni program, ki ga bodo stkali tudi Edo Maajka, Elvis Jackson, Gal Gjurin, Matter, Senidah, Valentino Kanzyani, AMN, Emkej, Fed Horses, Jocker Out, Raiven, Red Five Point Star, Sheby, Smrt boga in otrok ter Velebor.

Že prvi popočitniški teden pa prihaja naslednji vrhunec: SEPTEMBER FEST (3-7/9) z velikim gostom presenečenja v četrtek, Maja Založnik in Moonshine bodo v petek predstavili novi video, skupina Siddharta pa se bo za izid nove plošče in turnejo dobro ogrela s tremi spremljevalnimi bendi: MRFY, Bo! ter Seven Days in May.

Prej, vmes in potem bo Tobačna še naprej stregla s priljubljenimi Jazz Ponedeljki in torkovimi stand-upi, romantične duše pa ne zamudite Špila s kitarskim duelom, v katerem se bosta akustično prepletla Teo Colori in Mario Babojelič (30/8).