Izštekani letos praznujejo četrt stoletja! Legendarna radijska oddaja Vala 202 bo obletnico pospremila z ekskluzivnim koncertom Izštekanih 25 v Kinu Šiška 4. decembra 2018. Ker so vstopnice za ta koncert pošle zelo hitro, ne da bi bilo sploh objavljeno, kdo bo nastopal, so zaradi izjemnega zanimanja in zaupanja danes sporočili novico o dodatnem koncertu 5. decembra 2018. 

Letošnji koncert bo potekal po formuli 5 x 5 = 25. Nastopilo bo pet skupin, vsaka bo odigrala pet skladb. Katere skupine, Izštekani še ne razkrivajo. Sporočajo pa, da gre le v enem primeru za veterane Izštekanih, medtem ko štiri skupine še nikoli niso nastopile v oddaji.

Avtor in voditelj oddaje Jure Longyka. Foto: Alan Orlič Belšak

Tako bo slavje za nepozabnih izštekanih petindvajset let zazrto predvsem v prihodnost. Ter kajpak kot vedno polno preobratov, presenečenj, prepletanj in sodelovanj med izvajalci, ki sprejemajo izštekani izziv s srcem in brez zadržkov. Polno glasbe, ki je ne morete slišati nikjer drugje.

 

 

VSTOPNICE za dodatni koncert 5. decembra 2018 lahko kupite preko spleta in na vseh Eventimovih ter Petrolovih prodajnih mestih.