Željko Bebek navdušil Halo Tivoli

Tekom triurnega koncertnega spektakla v Hali Tivoli je Bebek s podporo fantastične publike ter v spremstvu sijajnega benda v razširjeni sestavi z godali, brass sekcijo in spremljevalnimi vokali izvedel mojstrski sprehod čez vsa poglavja njegove uspešne in bogate kariere.

Koncert je pričel s hitom ‘Ono nešto naše’- naslovno pesmijo novega albuma in turneje, nadaljeval s hiti Tijana, Ja po kafanama, Prvak svijeta, Oprosti mi što te volim, Kilometri tuge ter že od prve minute koncerta navduševal Halo Tivoli ter zatem dodatno višal temperaturo z legendarnimi hiti skupine Bijelo dugme – Na zadnjem sjedištu moga auta, Ipak, poželim neko pismo, Zaboravi, ako možeš.

Sledilo je prvo presenečenje – na manjšem odru med publiko sta se pojavila Željko Bebek in Branimir Mihaljević, spremljali so ju sinovi Zvonimir Bebek na kitari ter Marko in Matej Mihaljević na drugi kitari in violini. Pred navdušenim občinstvom so v drugem delu koncerta izvedli hit balade, ki so zaznamovale kariero priljubljenega pevca – Tajna vezaLoše vinoSelma ter enega od trenutno največjih hitov Ako voliš ovu ženu– med izvedbo je Bebek damam v prvih vrstah podelil vrtnice ter nato nastop nadaljeval na glavnem odru.

Kmalu je nastopilo drugo, najavljeno presenečenje večera – kot gostja koncerta se je legendarnemu pevcu pridružila Nika Zorjan, skupaj sta odpela duet ‘Jabuke i vino’.

Atmosfera v Hali Tivoli je dosegla vrelišče, ko so prišli na vrsto hiti skupine Bijelo dugme Svi marš na plesDoživjeti stotuDa sam pekar, Tako ti je mala moja, kad ljubi Bosanac in Ne spavaj mala moja.

V bisu je občinstvo uživalo v hitih Došao sam da ti kažem da odlazim ter s ponovnimi izvedbani hitov  Ja po kafanama ter Ono nešto naše.

Vsekakor je bil to koncert, ki ga prisotni dolgo ne bodo pozabili. Bebek in njegov odličen spremljevalni bend so v vrhunski formi, v naslednjih mesecih pa pričakujemo še več koncertov po regiji v okviru turneje ‘Ono nešto naše’.

Tekst: Dallas Records / Foto: Klemen Udovč