Knower prvič v Ljubljani

3. novembra na povabilo Musicology Sessions Slovenija v Kinu Šiška!

Zasedbo v osnovi tvorita vokalistka Genevieve Artadi in bobnar Louis Cole, v Ljubljani pa bosta nastopila ob podpori klaviaturistov Nicka Semranda in Jacoba Manna ter basista Pettra Olofssona.

Če ne verjamete nam, poslušajte modre besede legendarnega Quincyja Jonesa: »Knower vas bodo vrgli na kolena in vas prisilili, da jih prosite za še!«

EARLY BIRDZ (omejeno število): 17 evrov
REDNA CENA: 20 evrov

—————————————————————

Duet sestavljata bobnar in producent Louis Cole ter pevka Genevieve Artadi, ki sta s svojimi domačimi DIY videoposnetki v zadnjih osmih letih postala vroča spletna senzacija. Video session, ki sta ga posnela kar doma, je zgolj v enem tednu dosegel 3,5 milijonov ogledov. V Ljubljani se bosta ustavila na povabilo Musicology Barcaffe Sessions, kjer bosta predstavila svoj četrti album Life, s katerim prevzemata svetovno funk glasbeno sceno.
Odkar sta leta 2010 začela svojo glasbeno pot, nenehno navdušujeta z groovy funkom, kul akordi, globokimi melodijami in funki vokali, vse skupaj premišljeno zmešano v navdušujočo, včasih že skorajda vesoljsko kombinacijo.

Karte so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih. —) http://www.eventim.si/si/vstopnice/knower-ljubljana-kino-siska-1064123/performance.html