Seven Days In May nadaljujejo s serijo odličnih videospotov

Karte so na mizi, Paul Weller in druščina so zbrani in igra se začenja

Zasedba Seven Days In Mays, ki je maja letos udarila z odličnim prvencem je v letošnjem letu pokazala nekaj odličnih videospotov. Kot so fantje povedali v intervjuju za naš medij se jim zdi pomembno, da se promovirajo skozi kvalitetne videospote z zgodbo v ozadju.

Po videospotih za skladbe Window, She, Sasha Grey, Kate Moss in Trip je video podobo dobila tudi skladba z naslovom Paul Weller, ki jo lahko najdete na njihovem prvencu.

Produkcijo videospota so fantje prepustili podjetju 7DIM d.o.o. Scenarij in režija je potekala v kolaboraciji 7DIM d.o.o., Jureta Klavore in Twisted Chick Production. S kamero je upravljal Jure Klavora, vlogo direktorja fotografije pa je prevzel Klemen Razinger.

Vojko Šintler poetično pojasni: »Video Paul Weller je preplet fikcije in realnosti, je spogled z nekaterimi filmskimi klasikami in je vino v obraz ljudem, ki preprostost sobivanja zanemarjajo.Prikazuje varno okolje bratstva, ogroženo z vsako egoistično potezo posameznika. Shema se vpleta v vse nivoje družbeno kulturnega življenja in je lahko vzorec odločnega, samozavestnega odgovora na krivico.«

Kako izgleda nov video produkt izredno perspektivne slovenske skupine si oglejte spodaj:

Seven Days In May so:

  • Vojko Šintler – kitara / vokal
  • Damjan Lebeničnik – bobni
  • Rok Cizelj – bas kitara
  • Jani Klavora – kitara