Bomb Shell s singlom in videospotom “Bodi ti” napovedujejo izid prvega avtorskega albuma

Energična pop skupina Bomb Shell predstavlja videospot za skladbo ‘BODI TI’. S tem singlom in videozgodbo napovedujejo izid svojega prvega avtorskega albuma.

Za nas pesem ‘BODI TI’ predstavlja neko novo poglavje na naši glasbeni poti, saj smo se dolgo iskali, marca letos pa bomo že predstavili svoj prvi avtorski album, a ni to super?” se veseli pevka Petra Zore. Izvedeli smo, da bo na albumu skupaj 11 skladb, med njimi 7 popolnoma novih, ter 4 starejše skladbe, s katerimi so se predstavili na različnih festivalih.

Motor skupine, bobnar Brane Štubljar ml., je o izkušnji ustvarjanja avtorskega albuma povedal: “Saj ne vem, a smo neumni ali pa dokončno dozoreli, da v teh časih izdajamo album. Vem samo, da smo malo oldschool – saj smo vse inštrumente posneli v živo, marca pa ob izidu albuma prirejamo tudi veliki predstavitveni koncert v Ljubljani, kar je v današnjih glasbenih časih prava redkost. Pa vendar moramo ostati zvesti samim sebi, kot pravi naš nov single ‘Bodi ti’!” 

Matjaž Kekec in Petra Zore na snemanju. Foto: Zupančič design

Takoj, ko se je skupina s snemalno ekipo začela dogovarjati o scenariju za videospot, so imeli v mislih razigran, razgiban ter pozitivno obarvan izdelek. Vedeli so, da morajo v zgodbo vključiti iskrivega, navihanega igralca. Izbira igralca jim je vsekakor uspelo, saj je njihov prijatelj, animator in klovn Matjaž Kekec (ArbadakarbA), s svojimi vragolijami poskrbel, za še en sproščen video zapis vedno odlično razpoložene skupine Bomb Shell. Snemanje je potekalo na Ptuju in čeprav je trajalo dolgo, so člani skupine povedali, da jim bo ostalo v lepem spominu. Tudi zaradi klovnovskih vragolij med različnimi seti snemanja .

Boljše je ostati originalen in zvest samemu sebi, kot se prilagajati drugim le zato, da bi jim bil všeč. S skladbo sem želela sporočiti, da je vsak od nas je edinstven,” je še dodala najbolj prepoznavna članica skupine, pevka Petra Zore. Petra je namreč avtorica besedila in soavtorica glasbe.

Avtorji glasbe: Bomb Shell, Blaž Hribar /  Besedilo: Petra Zore / Aranžma: Brane Štubljar ml. (P) & (C) 2018 Menart Records / Posneto v: Studio Evolucija – Simon Jovanovič Mix/master: Blaž Hribar / Video produkcija: Zupančič Desing / Bomb Shell

Bomb Shell so:
  • Vokalistka: Petra Zore
  • Kitarist: Anže Turk
  • Bas kitarist: Aljaž Božič
  • Klaviaturist: Tim Zupančič
  • Bobnar: Brane Štubljar ml.