Jernej Zoran v sodelovanju z Nino Radkovič predstavlja novo skladbo

Dolenjski kitarist in avtor Jernej Zoran je nadvse aktiven tudi v novem letu. Tokrat v radijski eter pošilja rokovsko balado Galaksije strtih src.

»Tokrat je v ospredju tista temnejša plat romantičnih odnosov, ko se stvari sfižijo in zaljubljenca ugotovita, da sta polizala med, rožnata očala so se razbila, razmerje pa se razkrije v vsej svoji ‘lepoti’« skladbo opisuje Jernej, in dodaja: »Univerzalna tema, ne? Vsi gremo vedno znova skozi trnje do srčnih zvezd, to je nenehni cikel. Na nas pa je, da ozavestimo lekcije, ki nam jih prinaša.«

Jernej se je podpisal kot avtor glasbe, besedila in aranžmaja, prevzel je vlogo producenta, odigral je kitare in bas. Klaviature je posnel brežiški mojster črno – belih tipk Peter Urek, za bobne pa je tudi tokrat sedel Jernejev stari glasbeni znanec Miha Recelj. Jernej je mikrofon že tretjič – spomnimo se lanskih odlično sprejetih singlov Oda in Igra – prepustil izvrstni šentjernejski pevki Nini Radkovič, ki je tudi glavna vokalistka na njegovem petem  amostojnem albumu, ki bo izšel maja.

Skladbo spremlja tudi videospot, ki ga je režiral Brežičan Robi Petan – poskrbel je tudi za vizualno podobo komadov Oda in Veliki brat – posneli pa so ga v Novem mestu, natančneje ob Krki in v okolici bršljinske železniške postaje.

Jernej Zoran: glasba, besedilo, aranžma, produkcija, kitare, bas
Nina Radkovič: vokal
Peter Urek: klaviature
Miha Recelj: bobni
Igor Ilič: miks in mastering
Robi Petan: avtor videospota in fotografij