Nino predstavlja videospot nove pop uspešnice Rabim te

NINO OŠLAK predstavlja videospot za novo uspešnico RABIM TE. Le nekaj dni po izidu pesmi, je ta že postala ena najbolj predvajanih slovenskih uspešnic. Z njo napoveduje nov album in še nekaj presenečenj, s katerimi bo obeležil 10 let aktivnega ustvarjanja popularne glasbe.

Plesna pop pesem RABIM TE je, samo nekaj dni po izidu, že postala 2. slovenska najbolj predvajana pesem na uradni radijski lestvici najpopularnejših skladb SloTop50.

Vsestranski, sicer akademsko izobraženi glasbenik Nino, je zelo dejaven na pop sceni. Lani je navdušil z dvema hitoma – Nekaj je na tebi in Moja, moja, letos pa ga čaka še eno ustvarjalno leto.

Spot z retro elementi
Foto: Marko Zavernik

Videospot je posnel z ekipo MAAG VISUALS. Kljub mrazu so spot delno posneli zunaj, del videa pa je posnet v pohištvenem salonu Lesnina Ljubljana. V videozgodbi zapleše Jernej Kozan, zmagovalec ene od preteklih sezon šova Slovenija ima talent. Nino pravi, da je bil že ob pisanju scenarija navdušen nad idejo, ki jo je dal režiser Marko Maag:”V videospotu ni klasične ljubezenske zgodbe. Pesem je zelo plesna, zato sem si želel res tak razgiban, s plesom prežet video. Režiser Maag je prišel z vrhunsko idejo, ki mi je bila takoj zelo všeč in tako smo v spot vključili nekaj retro elementov – walkman, kaseto. In prav kaseta je tisti element, ki predstavlja neko vez med žensko in moškim, kdo pa upravlja z njo, si poglejte v videu“.

O novi pesmi, ki jo je v celoti napisal Nino sam, pa pravi: “Je srce in je razum. To je prvi verz nove pesmi Rabim te, v kateri se sprašujem, kaj je bolj pomembno. Seveda je včasih v življenju bolje razmišljati z glavo, ampak, če pa nikoli ne tvegaš, se ne prepustiš občutkom in srcu, ne moreš doživeti prave sreče. Pa tudi o tem, da si sreče želimo vsi in ko jo najdemo, jo želimo zadržati, no, prav o tem pojem v novi pesmi – hočem, da ostane isto še naprej med nama“.

Glasba & besedilo: Nino OŠLAK | Arr. & Produkcija: Nino OŠLAK & Franci ZABUKOVEC | Kitare: D. Shiro | Spremljevalni vokali: Anabel, Ines Hudnik, Blaž Vidovič

Video: MAAG Visuals | Režija: Marko Maag | Foto: Marko Zavernik |Styling: Jasmina Gregurič