Edo Maajka z Rock&Off nagrado za album leta!

Vojko V postal raper leta, Let 3 zopet navdušili z unikatnim nastopom

Album Eda Maajke, ‘Put u plus’ je nedavno dobil veliko priznanje, neodvisno glasbeno nagrado, Rock & Off za album leta!

Na nedavni slovesni prireditvi je Vojko V, še en nastopajoči na bližajočem Antivalentinovem žuru v Cvetličarni (20. in 21. februar 2019) odnesel domov naziv raper leta!

Let 3 in Vuco so na podelitvi v živo premierno izvedli ‘Goluba Vasa’, v unikatnem stilu, ki ga obvladajo le oni in seveda navdušili!

Neodvisna novinarska nagrada se je pri naših sosedih Hrvatih zgodila prvič, v žiriji je bilo 64 novinarjev in delavcev v medijih, ki že več let aktivno spremljajo glasbeno sceno.

V kategoriji za najboljši album leta so bili poleg Eda Maajke nominirani še Goran Bare in Majke z albumom ‘Nusponjave‘, potem Jonathan  ‘To hold’, The Strange ‘Echo Chamber’ in Vojko V z albumom Vojko.

Edo nam je iz prve roke zaupal, kako je bilo na prvi podelitvi nagrad Rock & Off:

‘Hvaležen sem za nagrado, to je bilo odlično diskografsko leto, nastalo je polno genialnih albumov, tako, da mi nagrada med takšno konkurenco pomeni še mnogo več… Hvala vsem, hvala Dallas, Yogi, Mario, Mirsad, Toni, hvala studio Morris in hvala celotni ekipi, ki mi je pomagala narediti album ‘Put u plus’. Dragi gostje: Yaya, Saša, Dino, Čipkice in super otroci iz otroškega pevskega zbora Mozzartine.’ – EDO MAAJKA

Ta nagrada je še eno pomembno priznanje celotni ekipi, ki je sodelovala pri ustvarjanju odličnega glasbenega materiala – tako strokovnjaki kot občinstvo se strinjajo, da gre za najboljši material v Edovi dosedanji karieri.

Preverite, kako album ‘Put u plus+ zveni v  živo – na prvem slovenskem Antivalentinovem žuru v Cvetličarni 21. februarja 2019!!!