Izštekani od februarja do maja 2019

V radijski glasbeni oddaji Izštekanih bodo v naslednjih mesecih nastopili Andrej Šifrer z gosti, Prismojeni profesorji bluesa, Bordo in Haiku Garden. 

Jure Longyka sporoča

19. februarja 2019 bodo Izštekani prvič gostili legendo slovenskega kantavtorstva ANDREJA ŠIFRERJA. Ob štiridesetletnici prvega albuma “Moj žulj” Andrej pripravlja njegovo ponovno izdajo. Na njej bodo tudi nove verzije pesmi, ki so jih prispevali številni gostje, kot so Hamo, Dan D, Društvo mrtvih pesnikov, Manouche, Domen Don Holc in drugi. Pridružili se mu bodo tudi v Izštekanih ter na velikem koncertu v Cankarjevem domu 19. marca. 

Foto: Alan Orlič Belšak

12. marca 2019 se bodo izštekali prvi izmed gostov Izštekanih 25, ki še niso izvedli samostojnega celovečernega nastopa v oddaji – Prismojeni profesorji bluesa. S tem, kar so pripravili za Izštekanih 25, so nam vzbudili silovite skomine in oddajo komaj čakamo!

 

 

Foto: Alan Orlič Belšak

9. aprila 2019 jim bo sledila zasedba Bordo, ki po nastopu na Izštekanih 25 in hkratni izdaji prvenca “Medzvezdje” ne počiva – za celovečerni izštekani nastop pripravlja tudi nove skladbe!

 

 

 

14. maja 2019 pa bodo svoje težko pričakovano izštekavanje izvedli prvokategorniki slovenskega šugejza Haiku Garden, ki so oktobra objavili odlično drugo ploščo “Where If Not Now”. Poslastica!