Hamo & Tribute 2 Love izdali nov singel

Lepe stvari prihajajo

V spotu so prikazani lepi trenutki, ki so se zgodili pred, na in po špilih benda skozi celo lansko leto. Na fotografijah vidimo ljudi, ki soustvarjajo našo zgodbo. Vidimo dogajanje v zaodrju, ki je pogosto skrito očem javnosti. Vidimo najboljšo publiko, ki je šesti in nepogrešljivi član banda. Vidimo čustva, ki preplavljajo ob igranju in poslušanju naših komadov. Avtor vseh fotografij vključenih v fotospot je priznani koncerti fotograf Marko Alpner.

Leto 2018 je bilo za bend prelomno, saj je začel nastajati nov album, ki prav v teh dneh dobiva končno zvočno podobo. Z njim stopamo korak naprej, bolj odločno in samozavestno kot doslej. Odločilno leto je tudi zato, ker smo vzpostavili nov management, ki nam bo odslej stal ob strani. Bilo je lepo in nepozabno leto, z več kot 40. koncerti in mnogimi lepimi trenutki.

Denis Horvat o skladbi:
“Melodija za Lepe stvari je pravzaprav nastala že osem let nazaj, a se je šele potem, ko jo je Hamo dobil med prste, zgodila čarovnija.”
Melodija se je zlila s poezijo in nastala je pojezija. Besedilo komada je namreč priredba pesmi, objavljene v zbirki poezij Lubezen. Premierno je bil single odigran pred polno veliko dvorano Gospodarskega razstavišča v Ljubljani na Kurszchlussu decembra lani. Sprejet je bil toplo in z resnično dolgim aplavzom, kar nam je še potrdilo, da imamo pred seboj res lep izdelek, na katerega smo lahko ponosni.

Matevž Šalehar – Hamo o besedilu:
“Lepe stvari so tiste stvari, ki to največkrat sploh niso. (smeh) Vedno bolj se mi zdi, da v intenzivnem vsakdanu pozabljamo, da obstaja tisto življenje, ki ne vključuje krame in je samo lepo. To so tisti trenutki, za katere ne potebuješ ne denarja, ne podstrešja, ne skladišča. To mi je vedno bolj pomembno. Stvari me ne osrečujejo več, rad imam trenutke. No, pri kitarah se moj minimalizem konča.” (smeh)

Podatki o novi skladbi:

Album: 4K
Music: Denis Horvat
Lyrics: Hamo
Arr: Hamo & Denis Horvat
Video: Hamas pictures ltd.
Directed & edited: Hamas pictures ltd.
Photo: Marko Alpner
Starring: Sami naši 2018

https://www.facebook.com/Tribute2Love/
https://www.instagram.com/tribute2love/