GHB z novim spotom “Ljubav nije stih”

Jeseniška zasedba GHB, ki jo vodi priznani kitarist Grega Habič, predstavlja novo pesem in videospot “Ljubav nije stih”. 

“Ljubav Nije Stih” po besedah Habiča govori o ljubezni oz. o tem kako jo človek lahko občuti. Ta čustva so lahko nekaj najlepšega, obratno pa je ljubezen lahko tudi ena izmed najbolj bolečih stvari, s katerimi se v življenju srečamo. Veselje in žalost ob teh občutij je v besedilu popisal avtor teksta Boštjan Smukavec Bifti, pri tem pa mu je pomagal Grega Habič, ki je za pesem napisal tudi glasbo. Režija in produkcija videospota sta delo Matica Heringa, za kamero pa sta stala Mitja Ploj in Mirko Budimir

GHB

Ime skupine ni povezano z istoimensko drogo, ampak je okrajšava za Grega Habič Band. Grega Habič je v preteklosti izdal 6 albumov inštrumentalnega značaja, z novejšimi skladbami pa se podaja v glasbo, pri kateri je v ospredju vokal. Z Gregom pri tem sodelujeta Blažka Udir in Nina Bauman (Panda). Poleg njiju jedro GHB sestavljata še bobnar Matic Hering in basist Klemen Gasar. 

Zasedbo lahko v živo zopet slišite 10. maja na Jesenicah, v dvorani Kolpern. Izkupiček koncerta bo tradicionalno namenjen pomoči otrokom iz lokalnih socialno ogroženih družin.