Lumberjack predstavljajo nov single in videospot

Novi single zasedbe Lumberjack

Lumberjack predstavljajo novi single ‘Čist vse’

Vedno bolj prepoznavni in priljubljeni Lumberjack predstavljajo novi single z naslovom Čist vse. V skladbi so se predstavili z nekoliko spremenjenim zvokom. Kombinacija kitar in klaviatur jih je tokrat odpeljala v svojo smer – v smer, kjer ostajajo zvesti splošni zvrsti in hkrati postajajo edinstveni.

Simpatični rockerji so za pesem posneli tudi nekoliko modernejši, a še vedno »rocknrollovski« videospot. »Ideja, snemanje in produkcija videospota so bili ponovno zaupani Urhu Pircu, ki trenutno študira v Zagrebu, od tu tudi odločitev za snemanje videospota pri južnih sosedih. Preprosto mu zaupamo in smo vajeni dela z njim. Izlet pa nam je tudi pasal,« je o sodelovanju s snemalcem in producentom povedal David Podgornik. Spot so premierno predstavili na koncertu v sklopu 20. Orto Festa.

Kaj o besedilu pravi pevec Rok Ahačevčič?

Pomen besedila pa je pojasnil pevec Rok Ahačevčič»Čist vse je zgodba o iskanju in hrepenenju po nečem večjem in boljšem, ki pa se lahko hitro konča, če druga stran ne čuti tako, kot čutiš ti.«

Fantje z novim singlom vstopajo v aktivno, koncertov polno, poletje. Znano je namreč, da so Lumberjack LIVE band. Energija in karizma na odru sta glavni razlog, da so trenutno med bolj zaželenimi izvajalci na festivalskih dogodkih. V prid jim govori število že odigranih letošnjih koncertov, pa tudi potrjenih prihajajočih festivalov. Med njimi so Vičstock, festival Švic, legendarne Majske igre in novi Next level festival … Na vseh omenjenih odrih bomo med drugimi uspešnicami zagotovo slišali tudi svežo skladbo Čist vse.

Album ‘Brez Nadzora, Brez Moral’ smo v uredništvu spletnega portala BIS – 815.si uvrstili na lestvico najboljših domačih albumov preteklega leta.