Lendavsko in pomursko sceno osvežuje projekt MANSARDA

Prihajajoči petkov večer bo v Lendavi v znamenju že druge skrivnostne zabave z DJ-i. Del inovativne ekipe lani zaprtega lendavskega kluba Mansarda namreč ne počiva. Po lanskoletni več kot upešni prvi izdaji dogodka v kleti lendavskega gradu, se Mansarda vrača in obljublja nepričakovano. Tokrat v prostorih nekdanje Blagovnice. Organizatorji zagotavljajo vrhunski zvok in odlične svetlobne efekte.

Andi Gal, eden od organizatorjev, sicer pa priznani tonski mojster, ki sodeluje številnimi popularnimi zasedbami, nam je pred dogodkom povedal:”Ideja je razširiti koncept in organizirati koncerte, a še nimamo nekega fiksnega prizorišča. Sam najprej želim priti do faze, oz. “statusa”, da ljudje pridejo na koncert, ker vedo da ga jaz delam in bo dobro. Ne glede na to, kdo igra.

Na pomurski glasbeni sceni so dogodki s tako močno tehnično podporo in kulturno noto s pridihom modernosti redki, zato so dobrodošla osvežitev. Načrtno in premišljeno dvigovanje nivoja dogodkov v organizaciji profesionalnih entuziastov daje upanje na premik tudi na tem področju.

Za glasbo bodo skrbeli štirje DJ-i 

NIMEA, DJ-ka iz Maribora, ki je na poti, da postane zdravnica! V petek bo poskrbela za WARM UP, kjer nas bo naučila tudi kaj novega o zdravljenju z glasbo! Po žilah se ji pretakajo HOUSE glasbeni ritmi, ki jih bo tokrat po 4 nastopih v okolici Maribora, pripeljala tudi v Lendavo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom! Tokrat se boste lahko osebno posvetovali tudi na zabavi.

Leif Schwarz – EN in EDINI! Skrivnosten, unikaten, vsem SKORAJ znan! Z neverjetno energijo in unikatnimi vmesnimi vložki glasbe nas bo očaral in začaral! Njegovi redki in skrivnostni nastopi po Sloveniji, Berlinu in neznano kje so polni ritmov TECH HOUSA, pravi pa, da tokrat za nas pripravlja nepozaben SET z ekstravagantnimi nihanji glasbe! Kaj nas čaka ne ve NOBEN! Sigurno pa nas ne bo razočaral!

DJ Horsta (Staš Horvat) eden izmed mlajših DJ-jev, ki si je svoj prodor na slovensko, nedavno pa tudi na hrvaško klubsko sceno zagotovil z neverjetno energičnim in pa predvsem dinamičnim vrtenjem vseh vrst elektronske glasbe (EDM, RNB, Techhous …). Zabaval je klubske množice v klubih kot so: Max Club – Velenje; X-time – Ptuj; Cubo Caffe in klub Spartacus – Murska Sobota; in Paladin – Čakovec (HR), Trust-Maribor. Hkrati je nastopil kot gost z različnimi znanimi (tako slovenskimi, kot tujimi) DJ-ji kot so: TIMO G, Vandal Steve, Clay Clemens, DJ Tomecs & DJ Mike Myers. V svoji karieri je sodeloval tudi z različnimi skupinami, ki delujejo po Sloveniji in tudi v tujini (DANCIN, PRVA NAJVEČJA in DISCOnnection). DJ HORSTA je med drugimi “resident DJ” v klubu Spartacus v Murski Soboti in pri skupini DISCOnnection.

MATTIAS, DJ in producent iz Maribora, ki je s svojo energičnostjo bil prisoten v že več kot 30-ih klubih, kjer je utrujal glasilke tisoče ljudem. Uveljavil se je tudi že v tujini. Lani je premierno nastopil na enem izmed največjih hrvaških elektronskih festivalov, Forestland, poleti pa je z agencijo Mondial Travel navduševal maturante v klubih po Grčiji. V svoje sete vključuje legendarne klasike in komercialne ritme, ki mu omogočajo, da ljudi pripravi do plesa in petja tja vse do sončnega vzhoda! MATTIAS pravi, da bo VREJI!