Volbeat izdali nov video

V novi sklabi Volbeat s posebnim gostom

Dansko-ameriška zasedba hard rock zasedba Volbeat je izdala video za novo skladbo z naslovom ‘Cheapside Sloggers’. V skladbi se jim je kot gost na kitari pridružil Gary Holt (Exodus, Slayer). Skladba se nahaja na novem (sedmem zaporednem) albumu z naslovom ‘Rewind, Replay, Rebound’, ki bo 2. avgusta izšel pri založbi Republic Records.

Video za skladbo ‘Cheapside Sloggers’ je režiral Shan Dan Hon, kateri je v preteklosti s skupino sodeloval kot tekstopisec v skladbah “Parasite”“The Devil’s Bleeding Crown”“For Evigt”“The Bliss”“Black Rose” in “Seal The Deal”.

Album ‘Rewind, Replay, Rebound’ je produciral dolgoletni sodelavec skupine Jacob Hansen s pomočjo Michaela Loulsena. To bo hkrati tudi prvi album, na katerem se kot basit predstavi Kaspar Boye Larsen.

Na albumu so Volbeat sodelovali še nekaterimi drugimi gosti. Kot back vokalistka se jim je v nekaterih skladba pridružila Mia Maja, prav tako so moči združili z Harlem Gospel Choir. V skladbi ‘Die To Live’ se jim pridruži Neil Fallon, katerega poznate kot vokalista zasedbe Clutch. V albumu bosta sodelovala še Raynier Jacob Jacildo (klavir) in Doug Corocran (saksofon – JD McPherson’s bend).

Volbeat so pred kratkim najavili prvi del turneje ‘Rewind, Replay, Rebound’, kjer bodo nastopili skupaj z zasedbama Baroness in Danko Jones.

Seznam Skladb na albumu ‘Rewind, Replay, Rebound’:

01. Last Day Under The Sun
02. Pelvis On Fire
03. Rewind The Exit
04. Die To Live (feat. Neil Fallon)
05. When We Were Kids
06. Sorry Sack of Bones
07. Cloud 9
08. Cheapside Sloggers
09. Maybe I Believe
10. Parasite
11. Leviathan
12. The Awakening of Bonnie Parker
13. The Everlasting
14. 7:24