Adam “Nergal” Darski je vsem bolje poznan kot vokalist in utelešenje skupine Behemoth. Skupine, ki je igrala pomembno vlogo pri razvoju poljske underground scene.

Pa vendar je v zadnjih letih že večkrat izrazil željo po eksperimentiranju in sodelovanju z drugimi glasbeniki. Pred šestimi leti se je odločil stopiti na samostojno glasbeno pot, in nastal je projekt Me and That Man s katerim je žanrsko zaplaval v povsem drugačne vode. Še vedno temačne, le da je iz black in death metala prestopil v mešanico country, blues in folk glasbe.

Leta 2017 je izdal prvenec “Songs of Love and Death“, pri katerem so sodelovali različni glasbeniki. Sedaj se projekt Me and That Man predstavlja z skladbo “Run With the Devil“, ki napoveduje drugi studijski album, katerega izid je predviden za prihodnje leto.

Pri tokratnem singlu je sodeloval Jørgen Munkeby, vokalist in jazz saksofonist poznan kot član zasedbe Shining. Zato ne preseneča, da se v omenjeni skladbi znajde tudi saksofon. Skladbo “Run With the Devil” je pospremil videospot pod katerega se je podpisal režiser Roman Przylipiak, atmosfero zanj pa so črpali iz bogate kinematografije režiserja Quentina Tarantina. Tokrat v komadu dneva.