Organizatorji so danes v celoti razkrili program 6. edicije ljubljanskega festivala in konference glasbenih odkritij, ki bo med 5. in 7. februarjem prestolnico za tri dni prelevil v epicenter domače, regionalne in evropske glasbene kreativnosti.

Šestica prinaša 81 izvajalcev, ki bodo nastopili na 14 prizoriščih po Ljubljani. Šestdesetim že najavljenim, med katerimi najdemo osrednja gosta otvoritvenega večera, zastavonošo nove britanske jazz scene Kamaala Williamsa ter ukrajinsko igralsko zasedbo Dakh Daughters, nizozemska ambasadorja klubske elektronike Dekmantel Soundsystem in oblico hudih domačih imen, se pridružuje še zadnjih enaindvajset nastopajočih MENTa Ljubljana 2020.

Urnik koncertov dobite na spodnji povezavi:
htts://www.ment.si/sl/lineup

Med letošnjimi novostmi izpostavljamo prizorišči Dijaški dom Tabor in ploščarno Big Nose, preddogodek s turško zasedbo BaBa ZuLa ter specialke, kot so gostovanje amsterdamskega Red Light Redia ter glasbeni delavnici Modul@rnica  in HEX 1.0. Omeniti gre še tradicionalno prodajno razstavo glasbenih plakatov appointMENT 4.0. ter instalacije AV dvojca Beam Team. Ne zamudite tudi štirih sprejemov in štirih hitrih mreženj z različnimi glasbenimi profesionalci, za katera že pobiramo prijave.

Odslej so na voljo dnevne vstopnice po predprodajni ceni 15 €. Za lažjo navigacijo po festivalu in mestu si naložite aplikacijo MENT 2020!