The Flipside predstavlja novo avtorsko skladbo Twisted

Pred dnevi je ljubljanski bend The Flipside, ki je nastal v pretklem letu, objavil svoj 2. live posnetek iz Zip Baze. In sicer iz predbožičnega koncerta 21. decembra, ki so ga skupaj z Dead Matches izvedli v celovečernem nastopu. V njem s svojim žarom, energijo in strastjo predstavljajo čisto nov ter z energijo nabit avtorski komad Twisted.

Čeprav je živahnost skladbe spravila celo Zip Bazo v gibanje, se v besedilu glasbe skriva globja družbeno-kritična tematika. Besedilo je navdihnilo razburkano dogajanje in utrip življenja na ulicah Amsterdama, kjer so stvari lahko zelo “twisted”. S tem želijo skozi glasbo sporočiti tudi globje družbene tematike, ki so marsikdaj očem skrite ter predstaviti zgodbe, ki se v takšnem okolju dogajajo prav v ozadju. Glasba ima moč, da premakne ljudi, tako skozi ekstazo ritma in melodije, kot tudi skozi globjo čustveno sfero. Prav zato vidijo The Flipside v tem kanal, s katerim se lahko ljudem približajo na večih ravneh.

Pripravljajo pa tudi veliko novega v času karantene – nove objave, sveže avtorske skladbe, morda tudi kakšen nastop od doma? Da ne zamudite ničesar novega, jim sledite:

na Facebooku: https://www.facebook.com/theflipsidebend/

na Instagramu: @theflipsidebend