Trenutna situacija je mnogim izvajalcem prekrižala načrte. Kot za stavo odpadajo koncerti, prestavljajo se izdaje albumov, ustavila sta se tudi produkcija in snemanje videospotov. A nekaterih to ni ustavilo. S koncerti, pa čeprav v povsem drugačni obliki, nadaljujejo. Tudi albumi se izdajajo, prisluhnemo pa jim lahko v digitalni obliki. Nekatere skladbe bodo vseeno dobile tudi svojo vizualno obliko.

Za slednje so se odločili tudi fantje iz dolenjsko – štajerske naveze Xskull8, ki jih sicer bolje poznate pod imenom Captain Morgan’s Revenge.

Bend si je za letošnji april zadal cilj, da pod novim imenom izda prvi single iz prihajajočega albuma, vendar je zaradi izbruha epidemije koronavirusa koncertno dogajanje popolnoma zamrlo. Kljub temu so se odločili, da “release party” bo! Le v nekoliko drugačni obliki.

Zato lepo vabljeni, da se v soboto, 25. aprila ob 20.00 udeležite Facebook live premiere novega videospota za skladbo Engine of Doom. Slednja je nastala v sodelovanju z založbo RTR Records, za videospot pa so tudi tokrat poskrbeli pri Mirror 2 Mirror Production.

Fantje že nestrpno pričakujejo druženje z vami in upajo, da se ga udeležite v čimvečjem številu.

Povezava do dogodka:

https://www.facebook.com/events/1810809795722473/

Facebook stran skupine: https://www.facebook.com/xskull8/