El Kachoni izdali album Mi nismo

El Kachon so včeraj, 10.4. izdali svoj četrti studijski album Mi nismo. Album je izšel v samozaložbi. Z slednjim pa so si izpolnili tudi dolgoletno željo ter album na vinilu.

In kaj o albumu pravijo sami? Iskali in tudi našli smo zvok, ki zadovolji ušesa ter z divjostjo in optimizmom napolni svobode lačno srce. Mi pač nismo tisti in nismo taki, ki bi se znali obračati po vetru. Vse in največ, kar vam lahko ponudimo, smo razgaljeni mi, ki, ko smo jezni, napišemo protestno pesem, zaljubljeni romantično in ko smo žalostni blues. Zelo enostavno. Izid albuma smo pospremili tudi z novim singlom in videospotom MI NISMO!

Z novim albumom smo si uresničili tudi dolgoletne sanje, saj smo mu poleg digitalnega izida namenili tudi vinilno obleko. V nove skladbe smo ujeli nostalgijo preteklih dni in obenem tudi vibracije današnjega prostora in časa. Naj premaknejo tudi vas!

Na albumu MI NISMO lahko najdete naslednje pesmi: 

1. Osvobojena (Andrej Barbič / Andrej Barbič)
2. Peti greh (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
3. Potencialni ljubimci (Tina Gerbec Radaković / Tina Gerbec Radaković)
4. Song zate (Tina Gerbec Radaković / Tina Gerbec Radaković)
5. Domov (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
6. Ivan (Ivan Volarič Feo, Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
7. S poljubom izdana (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
8. Mi nismo (Andrej Barbič / Andrej Barbič)
9. Tam, kjer raste blues (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)
10. Krog (Tomi Perinčič / Tomi Perinčič)

El Kachon smo:

Tina Gerbec Radaković – vokal, spremljevalni vokali
Andrej Barbič Krt – vokal, akustične in električne kitare, orglice
Sondža – bas
Tomi Perinčič – vokal, električna in slide kitara, lap steel
Žiga Dobravc – bobni
Primož Malenšek PimpS – tolkala

Pri pripravi albuma sta sodelovala še Nenad Patković na hammondu in Robert Oven, ki je poskrbel za snemanje, mix, mastering, odigral je didgeridoo in odpel tudi spremljevalne vokale.

Digitalni album je že na voljo na Google Play. V kratkem ga boste lahko kupili tudi na vseh ostalih pretočnih, streaming servisih (iTunes, Spotify, Apple Music, Amazon, Deezer, Tidal)… Pobirajo pa tudi prednaročila za vinilno ploščo, ki bo kmalu izšla v butični nakladi!
Če si torej želite svoje izdaje, potem jim pišite na elkachon@gmail.com.

Premierno predstavitev novega albuma boste lahko doživeli v petek, 29. 5. 2020, na terasi Gostišča Loka v Novem mestu. Do takrat vas prav lepo pozdravljamo!