BOGUNOV predstavljajo videospot ‘Našel Sem’

Producent in režiser videospota je Denis Brnčič, znan tudi  kot  avtor dokumentarnega fima Železne stopinje nam je povedal par besed o ozadju snemanja videospota:‘
‘Za videospot ‘Našel sem’, je bilo prvotno zamišljeno, da bo sneman v Opatiji, vendar nas je korona prepričala, da ga posnamemo kar v v Ljubljani.

Snemanje je potekalo na treh lokacijah v Ljubljani in sicer na Ljubljanski špici, v studiu 303 in v znanem ljubljanskem wellnesu Sense. Direktorja fotografije sta  Miha Dolenc in Miha Lenček. Igralca v spotu pa Anja Rijavec in Tristan Žgombič, ki je kot igralec že sodeloval z Bogunov  v spotu Jedini sin, kjer je  odlično odigral vlogo Jedinog sina. Iz tragične zgodbe Jedinog sina, se je prelevil v srečno rešenega in zaljubljenega mladeniča v pesmi Našel sem.’ Novi single je hkrati napovednik prihajajočega albuma ‘More bijesa’.

O skupini:

Bogunov vsakič znova presenetijo z neverjetno iskreno in čustveno močno liriko, ki jo ustvarja pevec in avtor Ognjen Zeljić v obliki zgodb, med katerimi vsak najde kakšno, s katero se lahko poistoveti. Vzdušje se spreminja iz pesmi v pesem, od temačnih, nasilnih in surovih pa do čustvenih, melanholičnih in optimističnih, ljubezenskih in celo primernih za ples.

Pri ljubljanskem ŠKUC-u so zapisali: “Pri pesmih zasedbe Bogunov gre v prvi vrsti za sporočilnost, oziroma za posameznikovo doživljanje sveta, ki ga obdaja in manj za preprosto zabavo publike, kar pa ne pomeni, da je užitek ob poslušanju manjši, zagotovo nasprotno“.

Njihova glasba je raznolika, hkrati pa smiselno povezana, energična in odločna, hkrati pa nežna in melanholična. Zanjo je odgovornih pet glasbenikov v klasični, razširjeni rockovski zasedbi. Na kitarah sta izvrstna glasbenika Peter Pavičić in Vladimir Zelić, ki se odlično dopolnjujeta in poskrbita za močan rockovski zvok.  Na bobnih za ritem in tempo skrbi Rok Skoliber, ki s svojim znanjem in izkušnjami zanesljivo daje temelj glasbi. Basist Boris Holešek drži kompozicijo na tirih in vas ne pusti, da bi stali pri miru.

Bogunov bodo v vas spodbudili čustveno, telesno in umsko razgibavanje ter vas z neverjetno karizmo in nežnostjo, hudomušnim humorjem in mračnjaško strastjo popeljali po skrivnih kotičkih uma in duše, ki v današnji histeriji sveta pogosto ostanejo skriti.