Rob Zombie izdal album The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy

Rob Zombie je v začetku tega meseca, natančneje 12. marca 2021, izdal svoj sedmi studijski album z naslovom The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy. Album je izšel preko založbe Nuclear Blast, kot producent pa se je pod njega podpisal Christopher Harris – Zeuss.

Po poročanju tujih medijev je Zombie album končal že v preteklem letu, a se je izdaji izogibal, saj je ni bilo mogoče pospremiti s koncerti in turnejami.  Za izdajo albuma se je naposled le odločil, ko je po dolgih mesecih posedanja doma ugotovil, da se v kratkem še ne bo mogoče vrniti na odre.

Album je bil do sedaj sprejet z mešanimi kritikami, ki pa na Roba nimajo posebnega vpliva. Vsekakor ostaja zvest svojemu prepoznavnemu slogu in zvoku, kar pa ga ne odvrača od eksprimentiranja. Na koncu koncev tudi sam pravi, da se ključ do njegove dolge in uspešne kariere skriva ravno v tem, da kot glasbenik ostaja zvest sebi.

The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy prinaša 17 novih skladb, ki po zanimivih naslovih ne zaostajajo za naslovnim. Čeprav odeta v komičnost, pa se sama besedila dotikajo aktualnih tem. Album je že v prodaji, dosegljiv je tudi na vseh pretočnih platformah, trem skladbam, ki so izšle kot singli, pa lahko prisluhnete tudi spodaj.

1. Expanding the Head of Zed
2. The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)
3. The Ballad of Sleazy Rider
4. Hovering Over the Dull Earth
5. Shadow of the Cemetery Man
6. A Brief Static Hum and Then the Radio Blared
7. 18th Century Cannibals, Excitable Morlocks and a One-Way Ticket on the Ghost Train
8. The Eternal Struggles of the Howling Man
9. The Much Talked of Metamorphosis
10. The Satanic Rites of Blacula
11. Shower of Stones
12. Shake Your Ass-Smoke Your Grass
13. Boom-Boom-Boom
14. What You Gonna Do with That Gun Mama?
15. Get Loose
16. The Serenity of Witches
17. Crow Killer Blues