Edo Maajka, Vojko V in Buda predstavili novo skladbo

Edo Maajka, Vojko V in Buda predstavljajo skupno poletno uspešnico ‘I Like To Dance’!

Zgodba o BOSANSKO – HRVAŠKO – SLOVENSKI
PRIJATELJSKI NAVEZI

Potrpežljivo in dolgo smo čakali prve sončne dni ne le pri nas, temveč povsod po Balkanu in Evropi. Zima je trajala dolgo, imeli smo karantenske omejitve, potrese, tudi sneg že skoraj v poletnem času. Vsi pogrešamo plažo, počitnice, pesek, morje, druženje in izhod iz te sivine in skrbi, v katerih smo že več kot leto dni.

Nato pa pride dan, ko se pojavijo Edo Maajka ter z njim v družbi Vojko V in Buda – vsi trije nam že dobro znani glasbeniki, Buda še posebej iz delovanja v skupini Elvis Jackson. Ta impresivni trio nam sedaj predstavlja poletno uspešnico ‘I Like To Dance’!

Nor sem na to pesem in mislim, da že zelo zelo dolgo nisem imel poletne pesmi. Zadnja je bila ‘Svi so ošli na more‘, vendar za njo še nihče ni nikoli slišal” – skozi smeh pravi Edo in nadaljuje: ”Pred približno mesecem dni sem prišel do producenta Koolade-a, da bi popravil nek svoj osnutek in loop. Začeli smo poslušati njegove nove beate in tako sem nenačrtovano začel delati na novem albumu. Ta beat je eden od prvih, ki me je prevzel, je tak minimalističen, poleten in super!

Vojko je odlično pasal zraven, saj ima odlične verze, zelo sem zadovoljen s sodelovanjem. Refren je postavljen v angleščini, kar je zame novo, vendar ne nepričakovano, ker v stanovanju večino časa govorimo angleško. Mučil sem se okoli refrena, imel sem melodijo in besedilo, a sem to izvajal zelo ‘šlampasto’: bodisi je bilo pretrdo ali preveč mlahavo. Spomnil sem se na Budo (David Kovšca) iz skupine Elvis Jackson, mu poslal informacije in to je naredil ‘svetovno’!”

Edo Maajka še dodaja: Album prihaja konec letošnjega leta in se bo imenoval ‘Moćno’. Večino produkcije in beatov je prispeval Koolade, veliko je MC gostov, tu pa sta na prvem mestu moja Vojko V in Buda – zelo dobra kombinacija. Končno sva se z Vojkom našla skupaj pri eni izmed skladb, ker sam sem dolgo iskal ritem, neko temo, kjer bi oba sodelovala, in tu je: ‘I Like To Dance’ – uživajte!”

glasba | Matko Šašek Koolade in Edo Maajka
tekst | Edo Maajka in Vojko V
aranžma | Matko Šašek Koolade in Edo Maajka
produkcija | Matko Šašek Koolade