Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Fed Horses • Cankarjevi torki – Klub Cankarjevega doma, Ljubljana (4.2.2020)

4 februarja @ 20:00 - 23:00

€15

Skupina Fed Horses je velika in pomembna osvežitev v slovenski popularni glasbi. Po nadvse uspešnem preteklem letu, bo zasedba v Klubu Cankarjevega doma 4. februarja predstavila novi EP.

Četudi se deklarirajo kot alternativna country skupina, na čelu z odlično pevko Uršo Mihevc prispevajo h krajinski in žanrski različnosti domače glasbene scene.

“Izdelan performens benda, ki je v petih letih delovanja očitno našel svoje bistvo in način izražanja, zahvaljujoč obvladovanju inštrumentov vseh članov ter dobri energiji, ki se pretaka med njimi na odru, vseeno dopušča dovolj manevrskega prostora za improvizacijo in jammanje, ali pa pogumne prehode iz ene močne pesmi v drugo,” smo zapisali v reportaži z njihovega odličnega koncerta na lanskem Ortofestu.”

Fed horses bodo na njihovem prvem koncertu v Cankarjevem domu predstavili novi EP. V žepu pa imajo še en svež izdelek iz uspešnega preteklega leta – digitalni album Izštekani Fed horses. Nastal je v kultni radijski oddaji Izštekani na Valu 202, radijski postaji, ki je zasedbi z izdatno podporo pomagala (ob)stati v vrhu domače glasbene scene.

Vstopnice   15, 10* EUR so na voljo na blagajni Cankarjevega doma in preko spleta.

Zasedba: Urša Mihevc(glas), Jure Mihevc (kitara), Danijel Bogataj (violina, mandolina, kitara), Rok Škrlj (bas), Jure Maček (bobni), Mitja Kavčič (klaviature).

Svež singel in videospot z novega EP-ja:

Podrobnosti

Datum:
4 februarja
Čas:
20:00 - 23:00
Cena:
€15
Kategorije Dogodek:
, , ,
Dogodek Tags:
, , ,
Spletna stran:
https://www.cd-cc.si/kultura/glasba/fed-horses

Organizator

Cankarjev dom
Email:
info@cd-cc.si
Spletna stran:
https://www.cd-cc.si/sl

Prizorišče

Cankarjev dom
Prešernova cesta 10
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Spletna stran:
https://www.cd-cc.si/sl