Znana je skupina presenečenja na letošnjem festivalu Ortofest

Že ta četrtek, 29. 3. otvoritev s skupino Hamo & Tribute 2 love! Skupina presenečenja pa so Prismojeni Profesorji Bluesa

Otvoritveni koncert v četrtek, 29. 3. letos pripada skupini, ki je znana po koncertni iskrenosti, dinamičosti, preigravanju in bluesovskih improvizacij, ki so že deset let ključni atributi Hamo & Tribute 2 Love. Novi album “3p” so februarja letos predstavili pred razprodano dvorano Kina Šiška, album je bluesovski in kričeč, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let. Za seboj imajo Hamo & Tribute 2 Love že lepo število uspešnic, večna iskanja ljubezni pa vpletajo v fuzijo bluesa, rocka in soula.

Skupina presenečenja…

V soboto, 21. 4., pa Orto Fest pripravlja prav posebno presenečenje za ljubitelje izvirne rock glasbe! In končno ga lahko izdamo. To so Prismojeni profesorji bluesa! Po številnih izjemnih večjih ali manjših koncertih tako pri nas kot tudi v tujini Prismojeni profesorji bluesa ob desetem jubileju svojega glasbenega delovanja z začetkom leta 2018 obljubljajo sveženj novih glasbenih kompozicij, zapisanih na novem nosilcu zvoka. Glasbeno-žanrsko vijuganje in neobremenjenost, apokaliptični kitarski rifi, zvočne vibracije, ki spravljajo publiko v svojevrsten trans, zen atmosfera, virtuozno preigravanje glasbenih inštrumentov, domiselna improvizacija, srce in duša na odru … To je nekaj elementov, ki jih bratovščina prismojeno dobre glasbe, skupina Prismojeni profesorji bluesa, ponuja občinstvu vsakič, ko se pojavi na takšnem ali drugačnem koncertnem prizorišču. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so »prismojenci« že neštetokrat dokazali, da več kot odlično poznajo sestavine recepta tako dobre glasbe kot samih koncertov ter znajo iz slednjih ustvariti prave pravcate glasbene poslastice in mojstrovine. Od leta 2008/09, odkar skupaj ustvarjajo navdušujoče zvočne kreacije, jih je slovenski glasbeni svet lahko dodobra spoznal. Svoj »PPB were here« pa so v letu 2016 pustili tudi na uspešnem tromesečnem gostovanju v ZDA in več koncertih po Evropi.

Prodaja vstopnic:

http://www.orto-bar.com/obvestila/prodaja-vstopnic-za-orto-fest.

Vstopnice so na voljo tudi na

https://www.mojekarte.si/si/skupina/154731/19-orto-fest-2018.html 

in na prodajnih mestih: Petrol, 3Dva trafikah, poslovalnicah Kompasa in v Kioskih. 

Fizična prodaja vstopnic vsak dan med delovnim časom tudi v Orto Baru.

Prodaja vstopnic na dan koncertov samo v Orto Baru!