Jernej Zoran predstavlja novo skladbo

Dolenjski avtor in kitarist Jernej Zoran nam v prihajajoči pomladi v posluh in na ogled ponuja svoj najnovejši izdelek, komad z naslovom Stara ljubezen. Pesem se nahaja tudi na Jernejevem aktualnem, četrtem samostojnem albumu »V svojem filmu«.

Jernej je avtor glasbe, besedila, aranžmaja, odigral je kitare in bas, podpisal se je kot producent, bobne pa je odigral njegov stari studijski sodelavec, odlični Miha Recelj. Skladba prinaša dve minuti in pol navihanih kitar in živahnega ritma, za vokal pa je tudi tokrat Jernej – običajno pred mikrofon povabi gostujoče pevce ali pevke – poskrbel sam.

Naslov skladbe ne pušča dvoma o vsebini. »Najbrž smo vsi že kdaj doživeli trenutek, ko smo po dolgem času, po več mesecih, letih, nemara celo desetletjih, naleteli na kakšno staro simpatijo. Človeka hočeš nočeš preplavijo spomini,« pravi Jernej, a obenem zatrjuje, da pesem ni avtobiografska. »Je absolutno izmišljena. Seveda so srečanja s tako imenovanimi ‘bivšimi’ neizogibna tudi v mojem primeru, ampak starih juh ne pogrevam,« šaljivo pripomni Jernej, ki je tudi za to pesem pripravil videospot. »Skoraj črno-bel, v retro stilu, malce nagajiv, malce romantičen, malce zasanjan. Kot pravkar obujena stara ljubezen.«