Lakeness festival v Volčji Dragi letos med 16. in 19. avgustom

Volčja Draga bo od 16. – 19. avgusta 2018 zopet gostila Lakeness Festival. Organizatorji napovedujejo “zgodbo novih dimenzij, zgodbo, zaradi katere boste ostali brez besed in obenem o njej pripovedovali še vrsto let. ;)”

Lakeness festival predstavlja največji dogodek v Vipavski dolini, kjer bodo nastopile domače in tuje zvezde. V štirih dneh pričakujejo obiskovalce iz celotne Slovenije in tujine, ki bodo imeli možnost prenočiti v brezplačnem kampu.

Festival predstavlja priložnost, da obiskovalci začutijo, okusijo in doživijo Vipavsko dolino. Poleg glasbenega spektakla festival namreč ponuja paleto doživetji, od supanja in kolesarjenja po Vipavski dolini, kuharskih tečajev do glasbenih delavnic, Vipavske tržnice domačih izdelkov in posebnega chill pointa … torej za vsakogar nekaj.

Dnevno dogajanje, ki bo prepleteno s športnimi, kulturnimi in glasbenimi delavnicami, se bo odvijalo ob reki Vipavi. Nočno dogajanje ob malem jezercu pa bo v znamenju najbolj prepoznavnih glasbenih skupin iz Slovenije in tujine.

Line up:
– Dubioza kolektiv (BIH)
– Vallanzaska (IT)
– Elvis Jackson
– MI2
– JINX
– Big band NOVA z gosti Tinkara Kovac in Rudi Bučar

Ker je reka Vipava biser Vipavske doline, bo del sredstev namenjen akciji Očistimo reko Vipavo. Želijo si čiste reke in njenih bregov, da bi lahko ob njej uredili kopališča in prostor, ki bo namenjen zabavi, druženju in športu v naravi nedaleč od urbanega življenja.

12 + nastopajočih iz 4 držav
• 2 prizorišči
• 2 odra

• brezplačno kampiranje
• glasba
• dnevne aktivnosti

Vstopnice:
– Prvi paket vstopnic (100): RAZPRODANO!
– Drugi paket vstopnic (300): 29,99 € na vseh Eventimovih prodajnih mestih
Preko spleta: EVENTIM