Z Jernejem Dirnbekom-Dimekom in Davorjem Klarićem “O vinu in ljubezni”

Kaj nastane, ko se ob vinu dobita iskrivi pisec, avtor vsem znanih rock napevov ene najbolj priljubljenih slovenskih zasedb in mož s čarobnimi prsti, klaviaturist, sodelavec ter (so)avtor neštetim muzikantom in muzikam? Projekt “O VINU IN LJUBEZNI (ter temu, kar pač spada zraven)”.

 

Premierno bosta svež program izvedla 30. maja 2018 v Dolu pri Ljubljani.

Projekt je svojevrsten preplet glasbe in besedil, začinjen s pristnim humorjem, kot ga poslušalci že poznajo iz glasbene delavnice skupine Mi2. Tokrat pa Jernej in Davor skupaj stopita še korak naprej in skladbam matične zasedbe dodata še nekaj biserov, rojenih iz glasbeno literarnega udejstvovanja onkraj železne zavese.

 

Jernej Dirnbek je ustanovni član glasbene skupine Mi2, kjer poje in igra kitaro in je avtor dobršnjega dela njihovih uspešnic. Sicer ustvarja tudi za druge glasbene izvajalce, televizijo in gledališče, v letu 2016 pa je izdal svoj prvi roman »Pevci pozabljenih pesmi«.

Davor Klarič je polnokrvni glasbenik, ki je doslej sodeloval s številnimi glasbenimi zasedbami in izvajalci, med drugim so (bili) to Šank rock, Elevators, Magnifico, Vlado Kreslin, Laibach in Mi2. Kot studijski glasbenik je s slovenskimi in tujimi izvajalci posnel toliko skladb, da se pri najboljši volji niti sam ne spomni več vseh.

O dogodivščinah potovanja vina in ljubezni ste lahko na tekočem na Jernej Dirnbek.