Marko Hatlak band predstavljajo novi singel

Marko Hatlak band z novim singlom napoveduje koncert v Kinu Šiška, 29. septembra, ter izid novega albuma

V novem projektu zasedbe Marko Hatlak BAND bomo v Kinu Šiška videli harmonikarja v povsem novi luči. Umetnik se nam bo predstavil kot harmonikar in kot pevec, obljublja pa nam bolj glasno, ‘rokersko’ in mladostno – plesno izkušnjo v pop, latino, rock in funk maniri.

Pred nami je čisto svež, prvi  singel, s prihajajočega albuma, ki je za Marka že deveti samostojni album po vrsti. Avtor je singel poimenoval ‘Po sledeh’, za skladbo je napisal tako tekst kot glasbo, zaslužen je tudi za aranžma.

‘Singel ‘Po sledeh’ je plesno energična skladba, ki je nastala skozi oboževanje skupine Jamiroquai. Po sledeh je preplet funky/ disko/ pop stilov, ki pušča prostor za virtuoznost instrumentov v plesnem energičnem ritmu. Skladba je odlično uspela in je plod mojega raziskovanja v nove glasbene smeri!’  MARKO HATLAK

Prvič v Hatlakovem projektu slišimo tolkala, električno kitaro in klaviature. Marko Hatlak BAND bo na septembrski koncertni predstavitvi novega projekta na oder povabil atraktivne glasbene goste – obeta se nam bogat večer raznolikih ritmov izpod prstov enega izmed naših najboljših harmonikarjev!

‘Po sledeh’

Marko Hatlak – besedilo, glasba, aranžma

Pri nastanku singla ‘Po sledeh’ so sodelovali člani Marko Hatlak BANDa

–          Žiga Kožar – bobni

–          Erik Čebokli – bass

–          Lazaro Amed Hierrezuelo – tolkala, violina

–          Leon Firšt – rhodes, električna kitara

–          Marko Hatlak – harmonika, vokal.

Foto: Boštjan Tacol