V petek, 6.7.2018, nas čaka Metaljot Raspaljot open air festival

Po seriji odlično sprejetih in nekajkrat razprodanih koncertih pod imenom Metaljot Raspaljot, vam z navdušenjem sporočamo, da je prišel čas za prvi open air festival – Metaljot Raspaljot – open air festival 2018. Festival se bo odvijal na idilični lokaciji graščinskega dvorišča v Laškem, in sicer 6. julija 2018 pod velikim šotorom, tako da nam morebitno slabo vreme nikakor ne bo prišlo do živega. Po samem festivalu pa imamo tudi veliko srečo z voznim redom vlakov, saj je ob 2:24 zjutraj vlak proti Ljubljani (in naprej), ob 1:57 pa v smeri proti Mariboru (in naprej).

Organizatorju je v čast, da kot nosilce festivala gostimo velikane tehničnega death metala Decapitated! Po več kot dvajsetih letih delovanja se nam bo na odru predstavila tudi kultna black, death, industrial zasedba NOCTIFERIA. Sploh prvič v zgodovini slovenskega metala se bo zgodilo, da bo poleg NOCTIFERIJE na istem odru nastopila tudi druga največja slovenska metal zasedba INTERCEPTOR, kar bo vaša edina priložnost. Po dveh letih pavze se bo na festivalu v sklopu samo treh koncertov, ponovno predstavila tehnična death/thrash zasedba Paragoria, ki bo predstavila svoj nov avtorski material. Po več kot 20 letih delovanja se nam bo predstavila tudi belokranjska groove death metal zasedba Sarcom in dolgo neaktivna thrash metal zasefba KAOZ! Prav tako se nam bo s svojim pristnim in surovim brutal thrash metalom predstavila zasedba Panikk. Zadnji band, ki se bo predstavil na tej ediciji festivala pa so senzacija imenovano Valuk, ki bo poskrbela za pravo mero poganskega black metala.

Cena vstopnic v predprodaji preko www.on-parole.com in sistema www.olaii.com ter fizično v vseh trafikah 3DVA ter bencinskih črpalkah OMV je SAMO 18€, na dan dogodka pa 22€!