SLADE v sklopu turneje ob 50. obletnici tudi v Ljubljani

SLADE, legendarna britanska rock skupina, ki velja za eno najpopularnejših glam rock zasedb na svetu in je s svojo glasbo pomembno vplivala na številne glasbene velikane kot so, Guns N’ Roses, Nirvana, Sex Pistols, New York Dolls, The Clash, Kiss, Def Leppard in številne druge, katerim so bili Slade navdih, prihaja prvič v Slovenijo v sklopu svetovne turneje ob 50. obletnici.

Vstopnice na voljo od torka, 21.maja dalje!
🎫 Eventim: https://petrol-ticket.si/
🎫 Petrol Ticket: https://www.eventim.si/

Uvod v tako imenovani »veseli december« bodo Slade začeli prav v Ljubljan. Velikim koncert bo v soboto, 30. novembra 2019 ob 20h v ljubljanski Hali Tivoli. Slovenskemu občinstvu bodo predstavili vse svoje največje uspešnice njihovega obdobja. Merry Xmas Everybody, My Oh My, Run Run Away, Cum On Feel The Noize, Far Far Away, Mama Weer All Crazee Now, Cuz I Luv U, Get Down And Get With It in številne druge, s katerimi bodo popeljali občinstvo v zlato dobo glam rocka 70-ih in 80-ih let.

Merry Christmas Everybody še vedno njihov največji hit

Skupina je prodala več kot 50 milijonov plošč, njihove uspešnice so kar 23-krat zasedle lestvico TOP 20 , od tega se je kar 6 njihovih uspešnic zavihtelo na 1. mesto. Med leti 1970-1973 so bili najpopularnejša britanska skupina in so prodali celo več plošč kot Beatli. Skladba Merry Christmas Everybody, je v Angliji in drugod še danes najbolj predvajana božična uspešnica vseh časov.

Skupino že več kot 50 let držita pokonci originalna ustanovna člana Dave Hill in Don Powell, ki skupaj z Johnom Berryjem in Russelom Keefeom, že desetletja neutrudno polnijo dvorane in stadione.

Slade so nastopili tudi na dveh najodmevnejših rock festivalih, in sicer na prvem pred 200.000 obiskovalci in na drugem pred 100.000 obiskovalci, kjer so s svojim energičnim nastopom dobesedno »ukradli šov« številnim glasbenim zvezdnikom. Njihove uspešnice Cum On Feel The Noize in Coz I Luv You pa so še dandanes podlaga številnim prepoznavnim TV oglasom.

Torej, če si želite pravo dozo rock adrenalina z eno največjih rock zasedb vseh časov, hitro po vstopnice, ki bodo v predprodaji na voljo že od 25 EUR na vseh EVENTIMOVIH prodajnih mestih in na PETROLU.