MRFY je četverica fantov, ki je lansko leto popolnoma osvojila poslušalstvo. Bend, ki diha, živi in razvija svojo glasbo ter ideje, skozi katere se izraža in povezuje, je po kratki koncertni pavzi na turneji Top Mont Tour. Turneja se je začela v Mariboru, nadaljevala v Kamniku, Celju in Izoli, 30. maja pa se po skoraj enem letu vračajo na letni oder Gala Hale v Ljubljani.

Železni repertoar z novostmi

“Naš show bo poleg železnega repertoarja in vseh ostalih komadov iz plate zajemal tudi nekaj novosti. Originalov in priredb. Inštrumentala in vokala. V karavani se bodo poleg ustaljenih mačkov Žmigsa, Bajca, Terška in Sonicov znašli tudi vizualci, ki bodo poskrbeli za barvito koncertno izkušnjo,” vabijo MRFY.

V S T O P N I N A:
Predprodaja: 10€
Na dan koncerta: 12€

BBY

Po singlih Umru zate, Omama, Tebe in Recall s prvenca Story, ki ga je zasedba predstavila na obletnici Kina Šiška, številnih nastopih doma in v tujini, ter na turneji s Siddharto, je glasnik turneje pesem BBY. Videospot, narejen v sodelovanju z Warehouse kolektivom je izšel konec marca.

“Rabim premor od reklam” v komadu pravi Štras, zato to sporočilo ni reklama. Pač pa poziv. Da si vzameš čas in se posvetiš stvarem, ki blagodejno delujejo na stanje duha.
Če se malo umiriš in počakaš, boš lahko odšel z nami na trip. Od zapuščenih ljubljanskih trol do vrha Nanosa. Nizanje dogodkov nima blazne rdeče niti, zato pa lahko, tako kot komad, larpurlatistično izraža misli skupine posameznikov, ki se ne bojijo zajadrati v svoj svet in ti ga tudi pokazati. Z občutki – takšnimi, ki jih ne srečaš vsak dan. To je konec koncev tudi bistvo umetnosti in ljudi, ki jo ustvarjajo. Da izvejo stvari, ki v normalni glavi ostanejo skrite.

*** Nagradna igra ***

Za koncert TOP MONT, CiLJ! ex Finale v Gala Hali zasedba MRFY bralcem BIS-a podarja dve vstopnici. Nagradna igra poteka na naši Facebook strani.