Znan je datum festivala Metaljot Raspaljot 2020

Organizatorji so objavili datum letošnjega festivala Metaljot Raspaljot. Festival, ki se je v slovenskih ljubiteljih metal glasbe že dobro zasidral se bo letos odvijal 3. julija na znani lokaciji starega centra v Laškem.

Prav tako pa so organizatorji že napovedali prvo nastopajočo skupino. Mesto na listi nastopajočih je kot prva dobila legendarna thrash metal zasedba Sarcasm band.

Skupina SARCASM je bila ustanovljena leta 1987 v Škofji Loki, v vsej svoji zgodovini, pa so poleg številnih demo posnetkov in kopilacij, izdali tudi 6 dolgometražnih albumov. V vseh letih obstoja je skupina veliko koncertirala tako doma, kot v tujini, oder pa so si delili s svetovnimi velikani, kot so Slayer, Motorhead, Sepultura, Kreator, Sodom, D.R.I., Soulfly in mnogimi drugimi. SARCASM ne veljajo samo za eno od najbolj legendarnih metal zasedb na prostoru Slovenije, ampak tudi na prostorih bivše Jugoslavije!

Cena vstopnic in ostale podrobnosti zaenkrat še niso znane. Vsekakor pa bomo naznanila spremljali in vas o tem obveščali.

Reportažo z lanskoletne izvedbe festivala pa si preberite v prispevku.