Organizatorji festivala Metaljot Raspaljot so objavili še dve skupini, ki bosta 3. julija nastopili na festivalu Metaljot Raspaljot. Slovenskim legendam thrash metala Sarcasm se bodo tako pridružili še metliški death/black metalci Mordenom in prav tako domača heavy metal zasedba Metalsteel.

Napoved s strani organizatorja:

Mordenom

Po 8 letih brez odra, se bo death/black metal zasedba MORDENOM, predstavila na odru festivala Metaljot Raspaljot – open air festival 2020! Mordenom so bili ustanovljeni leta 2003 v Metliki, leta 2009, so izdali zelo dobro sprejeti album “Agnvs Dei”, tri leta kasneje, pa je bil njihov zadnji koncert, kar pa ne pomeni, da skupina v tem času ni bila kreativna! Na letošnji ediciji festivala Metaljot Raspaljot, nam bodo tako predstavili ogromno novega materiala, odigrali pa nam bodo tudi kaj iz prvega albuma! Mordenom, dobrodošli nazaj!

Metalsteel

S ponosom vam predstavljamo največjo in najbolj aktivno heavy metal institucijo imenovano Metalsteel, kot naslednji potrjen band za festival Metaljot Raspaljot – open air festival 2020. Metalsteel so bili ustanovljeni leta 1999 v Medvodah, do sedaj so izdali 6 studijskih albumov, koncertirali pa širom celotne Evrope in si delili oder s skupinami, kot so Saxon, Helloween, W.A.S.P., Hypocrisy in mnogimi drugimi! Welcome on board Metalsteel!