Klon predstavljajo glasbeni film Live 1

Celjska zasedba KLON bo v petek, 26. februarja, ob 20. uri preko spletne platforme Youtube premierno predstavila glasbeni film LIVE 1 (povezava do dogodka – TUKAJ).

Zakaj sploh v takih časih takšen projekt?

Koncertov res da ni, a ideje se kopičijo! Res radi igramo. Svet še vedno vrti in vrti se naprej, ne nazaj! Potrebno se je kritično izražati, opozarjati na družbene probleme in napake brez strahu pred posledicami. In najpomembnejše, zato ker se DA. Kljub različnim političnim, verskim, filozofskim prepričanjem, smo še vedno sposobni sodelovati in se pogovarjati na kulturni ravni. Ni preprosto ampak se DA!

Za nami so stotine ur tuhtanja, priprave, snemanja, miksanja, montaže in ostale post produkcije. Pri produkciji smo se zanesli na naše znanje in izkušnje, se povezali z lokalnimi partnerji in lokalnimi organizacijami. Rezultat našega trdega dela je triintrideset minutni glasbeni film.

V filmu prestavljamo sedem skladb iz našega prvenca KLON 1, ki so bile posnete v živo januarja 2021. Za prostor dogodka smo izbrali nam najbližji Celjski dom, saj smo celjski bend in prostor kjer vadimo in je od prizorišča oddaljen vsega sto metrov. Prostor je bil izbran tudi na podlagi dejstva, da smo 31. januarja 2020 tam odigrali naš prvi koncert (povezava do reportaže – TUKAJ).

V petek 26. februarja bomo z vami KLON in pujs, motiv ki nas spremlja od samega začetka in tokrat predstavlja pozitiven lik. Za odgovor na vprašanje kdo je ta pujs, boste morali zdržati skoraj do konca filma. Torej! Delite naše objave v splet. Založite se s pivom ali pač vam najljubšo pijačo, pripravite si pokovko ali vam najljubši “junk food” in v petek 26. februarja ob 20:00 prižgite računalnik, tablico, telefon, televizor,…