Hamo & Tribute 2 love se selijo iz Kina Šiška v Križanke

Koncert se iz Kina Šiška seli v Križanke!

Novi datum koncerta: 22.5.2022 ob 20.25

Hamo & Tribute 2 Love bodo v ‘letu lubezni’ prvič samostojno koncertirali v Križankah! Koncert, ki je bil sprva napovedan za 22.2.2022 v Kinu Šiška, so zaradi še vedno trajajočih ukrepov prestavili v bolj zdrav termin ter v večji in bolj zračen prostor. Nov datum koncerta je tako 22.5.2022 ob 20.25, koncert pa se seli iz Kina Šiške v Križanke. In ker se je datum koncerta premaknil na kasnejši termin, Hamo & Tribute 2 Love obljubljajo tudi, da bo v Križankah izšel album ’22’, na vinilu! Že kupljene vstopnice bodo veljale za novi datum, hkrati pa napovedujejo tudi sprostitev prodaje dodatnih vstopnic. 

Hamo & Tribute 2 Love so lani oktobra za 22.2.2022 najavili koncert v Kinu Šiška ter leto 2022 razglasili za ‘leto lubezni’. Poleg koncerta bo namreč letos izšel njihov nov studijski album ’22’. Koncert so, še pred iztekom leta 2021 in več kot 2 meseca vnaprej, razprodali, zanimanje za vstopnice pa ni usahnilo. Izvedbo koncerta so onemogočile še vedno trajajoče omejitve, a nič ne de – koncert bo, čeprav malce kasneje in na drugi, večji in bolj zračni lokaciji, v Križankah! 

2022 – Križanke prvič, nov album ’22’ in mobilna aplikacija

Leto 2022 je posebno leto – leto lubezni. Besednih iger s številkami se Hamo & Tribute 2 Love že lep čas poslužujejo pri poimenovanju svojih albumov in tudi letos je tako. Leto 2022 jim je kot pisano na kožo, saj dve dvojki sestavljata srce, ki ga zasedba nosi v svoji podobi že vse od začetka. In kjer je srce, tam je ljubezen, zato je letnica kar klicala po razglasitvi leta 2022 za leto lubezni. In tudi časi so takšni, da ljubezen potrebujemo še bolj kot prej.

Hamo & Tribute 2 Love lubezen iščejo in opevajo tudi v svoji glasbi, v kateri nežna iskanja tega tako poznanega a hkrati tako izmuzljivega in zapletenega čustva mešajo s strastjo, večnim rockom in bluesom. Eden od vrhuncev leta lubezni bo nedvomno koncert v Križankah. Na velikem odru enega od najlepših koncertnih prizorišč pri nas bodo 22.5.2022 stali prvič: ”Uf … Križanke so slovenski Wembley in težko skrivam veselje, da bomo s Hamo & Tribute 2 Love lahko odigrali koncert na tem odru. Z različnimi zasedbami sem tam stal že večkrat, ampak s svojim bendom in svojo glasbo, samostojno … še ne. Že zdaj imam tremo J,” se koncerta veseli Matevž Šalehar Hamo in dodaja: ”Ni lepšega kot koncert spomladi v Križankah, če je pa tvoj, je pa sreča neprecenljiva.” 

Veter v jadra koncerta, ki bo 22.5.2022, bodo nedvomno njihove najlepše in najbolj odmevne skladbe, svež veter v sicer bogat koncertni repertoar zasedbe pa bo zapihal z novimi (do sedaj so predstavili ‘Vse lepo za vse‘) iz prihajajočega, petega albuma ’22’, ki bo na vinilu izšel na dan koncerta v Križankah.

Že naslednji teden bodo Hamo & Tribute 2 Love predstavili novo skladbo ‘Zato ker je mraz’, ki jo bo širša javnost spoznala 22.2.2022. Tisti najbolj zvesti fani zasedbe, torej tisti, ki so kupili vstopnice za danes iz Kina Šiška v Križanke prestavljen koncert, pa skladbo lahko že lep čas poslušajo znotraj mobilne aplikacije, ki jo je najbolj zalublen band pri nas v svet poslal 22.1.2022.

Mobilna aplikacija Hamo & Tribute 2 Love

Hamo & Tribute 2 Love so v letošnjem letu stopili še en korak bližje svojim fanom. Luč App Stora je ugledala čisto prva mobilna aplikacija banda, Hamo & Tribute 2 Love.

V osnovni verziji se nahajajo koledar koncertov z bližnjicami do lokacij, vstopnic in vsem ostalim, kar spada zraven. Brskate lahko po njihovih digitalnih albumih, prebirate tekste skladb, se učite akorde. Kmalu bo znotraj aplikacije zaživela tudi nova spletna trgovina z merchom in albumi.

Aplikacija pa prinaša ekskluzivne vsebine za najbolj zveste fane – ti. gudibage. Vsi, ki so si pravočasno zagotovili vstopnico za Kino Šiška so lahko na njej opazili QR kodo. QR koda odklepa dodatne vsebine znotraj aplikacije, vezane na koncert in na prihajajoči album ’22’. Hamo & Tribute 2 Love so v gudibag že naložili nekaj dodatnih video vsebin o skladbi ‘Vse lepo za vse’ in njenem nastanku, v gudibagu pa je že na voljo nova skladba ‘Zato ker je mraz’, ki bo za vse ostale izšla ‘šele’ 22.2.2022. In vsakega 22ega v mesecu bodo v gudibagu novi bombončki, ki vam bodo približali prihajajoči album ’22’ še pred njegovim izidom. Kmalu bodo na voljo dodatne vstopnice za koncert v Križankah, ki bodo prav tako vsebovale QR kodo, ki vam omogoča dostop do dodatnih vsebin.

Aplikacija je za sedaj na voljo v App Storu v iOS različici. Tisti z mobilnimi telefoni na platformi Android boste na svojo aplikacijo morali še malo počakati. Do ekskluzivnih vsebin gudibagov pa lahko vseeno dostopate – skenirajte QR kodo na vaši vstopnici in malo pod linkom do aplikacije najdete še en link – ta je začasno vaš!

*******************

Vstopnice za Križanke, 22.5.2022 

Že kupljene vstopnice za Kino Šiška veljajo za Križanke. Če imate res dober izgovor, da ne utegnete na koncert 22.5. v Križanke, seveda lahko vstopnico za Kino Šiška vrnete na mesto nakupa, kjer vam bodo povrnili njeno vrednost.

Dodatne vstopnice: več informacij kmalu.

************ 

Povežite se s Hamom & Tribute 2 Love

WEB: www.tribute2love.si

FB: https://www.facebook.com/Tribute2Love/

IG: https://www.instagram.com/tribute2love/

YT: https://www.youtube.com/Bluesmiss

TW: https://twitter.com/tribute2love

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/628547708154517